flavinwebaruhaz.hu

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek


A www.flavinwebaruhaz.hu működésére (működteti: Baráth Éva egyéni vállalkozó) és hálózati rendszerére vonatkozó általános szerződési feltételek.

Üdvözöljük webáruházunkban, amely szolgáltatást a www.flavinwebaruhaz.hu működtetője, Baráth Éva egyéni vállalkozó tesz elérhetővé az Ön számára. A webáruház vásárlói részére hozta létre ezt a szolgáltatást. A webáruház látogatására és használatára, továbbá az itt elérhető információk, anyagok, termékek és szolgáltatások tekintetében a vonatkozó törvények és más jogszabályok, valamint a jelen Általános szerződési feltételek az irányadók.
Felhasználó a Weboldal használatának megkezdésével elfogadja a jelen Szerződés feltételeit. Amennyiben Felhasználó az Általános szerződési feltételek rendelkezéseibe ütközően vagy egyébként visszaélésszerűen használja a szolgáltatást, a flavinwebáruház.hu jogosult a Felhasználó hozzáférési jogait felfüggeszteni, megszüntetni, továbbá felhasználói adatait és az általa közzé, vagy elérhetővé tett tartalmat előzetes értesítés nélkül törölni.

1. Fogalmak
Szerződés: a www.flavinebaruhaz.hu és egy vásárló között létrejött megállapodás, valamennyi mellékletével együtt.
Használati feltételek: a webáruház használatára az alábbiakban meghatározott Általános szerződési feltételek vonatkoznak, amelyeket kötelező betartani a honlap használata során és amelyek időről-időre módosíthatók.
Az Ön személyes névmás, ragos alakjait is ideértve, valamint az olyan kifejezések, mint a felhasználó, felhasználók, a honlap látogatója, látogatói stb. a flavinwebaruhaz.hu honlapját látogató valamennyi személyre egyaránt vonatkoznak.

2. A Használati feltételek elfogadása
A www.flavinwebaruhaz.hu látogatására vonatkozó regisztrációval Ön kifejezi azon szándékát, hogy szerződést kíván kötni a www.flavinwebaruhaz.hu rendszerének látogatására és használatára vonatkozóan és elfogadja a honlapra, illetőleg az ott kínált termékek és szolgáltatások igénybevételére vonatkozóan a jelen Általános szerződési feltételekben foglalt kikötéseket.
Az Ön regisztrációjának a www.flavinwebaruhaz.hu által történő elfogadása és jóváhagyása – amelynek igazolásaképpen a www.flavinwebaruhaz.hu működtetője feljogosítja Önt a webáruház rendszerének látogatására és használatára – akként tekintendő, hogy Ön szerződést kötött Baráth Éva egyéni vállalkozóval a webáruházának látogatására és használatára vonatkozóan. Amikor Ön a regisztráció során, jelen Általános szerződési feltételeket úgy fogadja el, hogy egérrel rákattint a megfelelő ikonra, az ugyanolyan jogkövetkezményekkel jár, mintha saját kezűleg írta volna alá a regisztrációs lapot, egyúttal elfogadva a jelen Szerződési feltételeket.
A fentiekre való tekintet nélkül, a www.flavinwebaruhaz.hu fenntartja magának a jogot arra, hogy nem fogadja el az Ön által a webáruház rendszerének látogatására vonatkozó regisztrációját. Ez esetben Önnek nem áll jogában látogatni és használni a webáruház rendszerét. Ezen tény elfogadása csak indokolt esetben tagadható meg.
A webáruház fenntartja magának a jogot arra, hogy időről-időre egyoldalúan módosítsa a Szerződési feltételeket. Ilyen egyoldalú módosításokra bármely formában sor kerülhet, ideértve – egyebek között – az írásban, elektronikus értesítés (pl. e-mail) útján, egérrel történő rákattintással adott jóváhagyással vagy – a működtető kizárólagos döntése szerint – bármely egyéb módon történő módosításokat. Nem vagyunk kötelesek minden egyes felhasználót személyesen értesíteni az Általános szerződési feltételek módosításáról. Mindazonáltal, a módosításokról szóló hirdetményt jól látható és könnyen elérhető formában közzé tesszük a webáruházban, és azzal, hogy Ön észreveszi és elolvassa a hirdetményt, hozzájárul ahhoz, hogy megnyissa és/vagy letöltse a módosított Szerződési feltételeket, megismerje az azokban bekövetkezett változásokat, továbbá elfogadja, illetőleg kötelezi magát arra, hogy a továbbiakban az ilyen formában módosított feltételekkel összhangban jár el.

Amennyiben Ön nem fogadja el a módosított Általános szerződési feltételeket, köteles arról értesíteni a webáruház rendszergazdáját, felmondani a webáruházhoz fűződő tagsági viszonyát. Egyes esetekben szükség lehet arra, hogy aktív formában is közölje a módosított Szerződési feltételek elfogadását azáltal, hogy számítógépének egerével rákattint az elfogadást jelző ikonra vagy gombra. Ha a jogszabályok másként nem rendelkeznek, az Általános szerződési feltételek közzétételre kerülnek a webáruház honlapján olyan formában, hogy a felhasználók elmenthessék és a számukra alkalmas időpontban megnyithassák azokat, amikor csak felkeresik ezt a honlapot.

A webáruház valamennyi látogatója számára kötelező az Általános szerződési feltételek elolvasása. A felek kikötik, hogy a jelszavával azonosított felhasználó "rákattintás" útján tett nyilatkozatai maradandó eszközzel tett, érvényes szerződéses nyilatkozatnak minősülnek, éppen úgy, mintha írásban közölték volna azokat. Jogvita vagy bírósági eljárás esetén a www.flavinwebaruhaz.hu honlapja útján keletkezett dokumentumok írásbeli bizonyítéknak tekintendők.

Jogi közlemény
A weboldalon található, ill. megvásárolható készítményekkel kapcsolatos információk kizárólag tájékoztató jellegűek! Előfordulhat, hogy ezen információk hiányosak vagy bizonyos elemeiben nem egyezik a konzervatív orvoslás felfogásával. Ennek megfelelően az itt feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy azok közzé tevői, a weboldalon olvasható információkkal szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtanak. A feltüntetett információk nem helyettesíthetnek egy szakemberrel (szakorvos, háziorvos) folytatott konzultációt. Ha úgy érzi, az Ön adott problémájára, betegségére vonatkozólag függőben maradt kérdései maradtak a weboldalon forgalmazott termékek arra való alkalmazásával kapcsolatban, a vásárlást megelőzően forduljon szakemberhez!
Mindent megtettünk annak biztosítása érdekében, hogy a weboldalon található valamennyi információt megbízható forrásból szerezzük be. A weboldalon található valamennyi információ figyelembevétele a Tisztelt Vásárló felelősségére történik és a megvásárolt termékek szedésével az elérni kívánt hatásokat nem tudjuk garantálni, továbbá azokért nem vállalunk sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát vagy felelősséget!

Az oldalunkon található összes leírás tájékoztató jellegű, a hosszú ideje összegyűjtött tapasztalatok alapján leírt összegzés. A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékozatót!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.
Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.
A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!
Minden, a termékekkel kapcsolatos jogi, forgalmazhatósági, engedélyezési kötelezettségek a Slimbios Kft.-t terhelik, és bővebb információk is tőlük kaphatóak.

A rendelés leadásával elfogadja az itt leírt feltételeket és elfogadja azt is, hogy semmilyen követelést és elvárást nem támaszt a Flavin webáruház üzemeltetőjével szemben!

3. Reklamáció
A www.flavinwebaruhaz.hu szolgáltatással kapcsolatos reklamációkat ajánlott levél útján kell eljuttatni a Webáruház tulajdonosához az alábbi postacímre: Baráth Éva egyéni vállalkozó, 5900 Orosháza, Móra Ferenc utca 57/C. vagy az info@flavinwebaruhaz.hu e-mailre. Ahhoz, hogy a reklamáció feldolgozásra kerüljön, tartalmaznia kell a reklamáló személy vezeték- és utónevét, címét és e-mail címét, valamint a reklamáció alapjául szolgáló esemény részletes ismertetését. A www.flavinwebaruhaz.hu – az előzőkben ismertetett fenntartásokkal – a reklamáció kézbesítésének napjától számított 14 (tizennégy) napon belül köteles feldolgozni azt.

4. A webáruház látogatói
A webáruház, mint üzleti és kereskedelmi szolgáltatási honlap 18. évüket betöltött személyek számára készült. A webáruházat Baráth Éva (5900 Orosháza, Móra Ferenc utca 57/C.) egyéni vállalkozó üzemelteti a vásárlói számára, mint az Általános szerződési feltételek szerint igénybe vehető szolgáltatást. Az irányadó jogszabályok rendelkezéseivel összhangban, a www.flavinwebaruhaz.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget a webáruháza és az abban foglaltak olyan országokban/körzetekben/régiókban történő használatának következményeiért, ahol a magyar jogtól eltérő jogszabályok irányadók. Egyes Magyarországon kívüli területeken törvény tilthatja a webáruházának látogatását, illetőleg az abban foglalt eszközök, termékek, szolgáltatások és információ használatát. Amennyiben Ön az irányadó jogot megsértve látogatja a webáruházat és használja az abban foglalt eszközöket, termékeket, szolgáltatásokat és információt, azt kizárólag saját felelősségére teszi.

 


Orosháza, 2020. november 02.


                                                                                                                                           Baráth Éva
                                                                                                                                           egyéni vállalkozó

 

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ.
A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, vagy ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.
Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva tekinthető meg!

Engedélyezem